×
Ürünler Sepete Eklendi
Fuchsia
  • 0
  • 0
    Apple iPad 10.2 inç 2021 (9.Nesil) Uyumlu Gökkuşağı Renkli Strap Ekran Koruyuculu Kalemlikli Tablet Kılıfı 360° Dönebilen Kılıf

    Apple iPad 10.2 inç 2021 (9.Nesil) Uyumlu Gökkuşağı Renkli Strap Ekran Koruyuculu Kalemlikli Tablet Kılıfı 360° Dönebilen Kılıf

    760,43 TL
    Marka : Fuchsia
    Stok Kodu : 1F075S01
    Stok Tükenmiş

    200₺ üzeri Ücretsiz Kargo

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Güvenilir Alışveriş

    Gökkuşağı Renkli Strap Ekran Koruyuculu Kalemlikli Tablet Kılıfı 360° Dönebilen Kılıf

    • Ekran Koruyuculu Tam Koruma: Bu kılıf, esnek silikon ve PC malzemeden yapılmış astarlarının yanı sıra dahili ekran koruyucudan oluşur ve tabletinizi kazara düşmelere, çizilmelere, darbelere veya darbelere karşı tam vücut koruması sağlar. Tümsekleri çocuk dostudur.
    • 360° Dönen Kickstand ve El Kayışı:360° Dönen Kickstand, en rahat klavye yazma ve film izlemenin keyfini çıkarmak için çok açılı standlar sunar.
    • Ayarlanabilir El Kayışı desteği sayesinde cihazınızı her yönden daha kolay tutar veya kullanırsınız. Ayrıca bir Kalemlik ile tasarlanmıştır, Apple kaleminizi iPad'inizle birlikte taşımanız rahat ve kolaydır (Pakete kalem dahil değildir)
    • Çıkarılabilir ve Ayarlanabilir Omuz Askısı: Cihazınızı bir postacı çantası gibi dikey veya yatay olarak taşımak için PC malzemeden yapılmış kapağındaki herhangi iki deliğe ayarlanabilir ve çıkarılabilir omuz askısı takılabilir, hatta araba koltuğunun arkasına asabilir veya herhangi bir yere asabilirsiniz.
    • İşteyken, seyahatte veya dışarıdayken cihazınızı taşımak için uygundur. Çocuklar, öğrenciler, öğretmenler veya sunumlar, konferanslar ve seyahat için ihtiyacı olan herkes için idealdir.
    Stok Kodu 1F075S01
    Barkod
    EAN
    Kategoriler Dönebilen Tablet Kılıfları, iPad 10.2 inç Uyumlu Kılıflar
    Markalar Fuchsia
    Etiketler Apple iPad 10.2 inç 2021 (9.Nesil) Uyumlu Gökkuşağı Renkli Strap Ekran Koruyuculu Kalemlikli Tablet Kılıfı 360° Dönebilen Kılıf
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap